Cursussen & workshops

Wilt u tot in detail de kneepjes van het vak leren? In een omgeving die u niet vaker zult tegenkomen? In de oude machinekamer van Philips nemen wij u mee in de wereld van patisserie! Bij elke workshop/cursus wordt u begeleid door top vakmensen, hierbij kunt u keuze maken uit verschillende producten die we dan samen gaan creëren:

  • Chocolade (alles is mogelijk van bonbon tot chocoladewerk)
  • High tea's (hartig en zoet)
  • Patisserie (macarons tot taarten)
  • Bubbels & sweets (kleine hapjes voor bij de bubbels)
  • Desserts (desserts in glas, op bord of dessert taartjes)
  • Sculpture & showpieces (het creëren van eetbaar design)
  • Confiserie (allerlei suikergoed bereidingen)
  • Seasonal (kerst, pasen, valentijn, moeder/vaderdag etc. etc.)
  • Ice cream (van sorbet tot ijstaart)

 

 


Allerlei workshops/cursussen zijn in overleg te realiseren. Prijzen zijn verschillend per sessie, maar als richtlijn kan worden aangehouden:

4 à 6 personen; 50 euro per persoon per workshop

Groepen vanaf 8 personen; 35 euro per persoon

Speciale en thema workshops; maximaal 8 personen vanaf 50 euro



Alle producten die worden gemaakt, mag u mee naar huis nemen. Uiteraard kunnen wij de workshops in overleg geheel afstemmen op u wensen. Kom eens langs en informeer naar meer. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons mailadres: info@pastryclub.nl 

Pastryclub • De Machinekamer Strijp S • Ketelhuisplein 7-9 • 5617 AE Eindhoven
M: +31 (0)6 22 67 21 21 • E: info@pastryclub.nl